AGENDA ARMY OF LOVE

Serie van 4 Webinars over Geldoplossingen

In deze vierdelige cursus deelt Mordechaï Krispijn zijn inzichten over het huidige financiële systeem. Het wordt voor veel mensen steeds duidelijker dat we in een hoog tempo worden verarmd. 

Als je namelijk in overlevingsmodus komt dan wordt het het stuk lastiger jezelf bezig te houden met het verzet tegen allerlei maatregelen. 

Zo zien we de enorme wijzigingen in Box 3 waarbij wij vanaf 2027 belastingen moeten gaan betalen over de ‘winst’ van onze woning. 

Maar in plaats van alleen te focussen op de problemen wordt er tijdens deze vier webinars vooral ook ingegaan op de mogelijke oplossingen die er nog zijn. 

Dinsdag 17 juni 2024 – Webinar De Kracht van Ozon

Het zal je niet zijn ontgaan dat wij ons de laatste jaren intensief bezighouden met ozon.

Het gaat dan vooral om ozon-zelfbehandelingen en ozonproducten. 

Wat is ozon en waarom zijn wij er zo enthousiast over? 

Ozon staat bekend als O3. Zuurstof kennen wij als O2. Ozon bestaat dus uit moleculen die elk uit drie atomen zuurstof bestaan. 

Hoe het komt dat O3 zo bijzonder is en wat je er allemaal mee kan doen leggen wij uit in ons webinar “De Kracht van Ozon”. 

Voor nu is het goed om te weten dat ozon zeer helende effecten op het lichaam kan hebben. 

Wij nodigen je van harte uit om mee te doen met ons webinar op dinsdag 18 juni om 20 uur. 

Het webinar wordt je geheel gratis aangeboden. Wil je achteraf een replay ontvangen (met onbeperkte toegang) dan vragen wij een kleine bijdrage.

Als lid van onze community heb je gratis toegang tot deze replay.