Coaching


Kom via gesprekken tot zelfverwezenlijking

Transformerende Reizen


Bevrijd jezelf blijvend van oude patronen

Healing


Vind heling en verlichting via Goddelijke kanalen

Soulcoaching

Bewustzijn is als de zon. Wanneer deze op de duisternis schijnt, wordt het licht.

Ben jij klaar voor transformatie? En ben je niet bang om het leven en alles wat daarbij komt kijken aan te gaan? Alle emoties te omarmen? Je weg te vinden naar het licht, ook als die door de duisternis is?

Welkom op de coachingpagina van Anna Zeven!

Coachen op zieleniveau, werkt snel en is uiterst helend. Je schudt de lagen van je af en voelt je al gauw schoner, lichter en heler. Jouw ziel aan het licht brengen, die zo lang overschaduwd is en die weer mag stralen, voorzichtig aan het licht wennend of als donderslag bij heldere hemel.

Bewustwording is het begin van transformatie

Pas wanneer er bewustzijn op iets komt, patronen worden ontrafeld, is het mogelijk te veranderen. Stel je eens een landkaart voor. Je weet wel waar je bestemming ligt, maar je hebt geen idee waar je nu staat. Dan is het haast onmogelijk uit te komen waar je wilt zijn. Ik begeleid je in het helder krijgen van je huidige positie, dit juk los te laten en het licht in te wandelen.

En alles mag er zijn, want alles aan jou heeft een functie en wil alleen maar gezien worden. Dat geeft direct mijn uitgangspunt weer: zijn met wat is. Acceptatie. Vanuit die acceptatie benader ik jou en zorg ik voor een liefdevolle veilige bedding zodat jij helemaal kunt zijn wie jij bent.

Werkwijze Anna

Met de vele opleidingen en mijn zeer ruime ervaring op het gebied van leven, bewustwording en transformeren, ben ik vertrouwd met vrijwel elke situatie. Ik vind niets gek en sta nergens van te kijken. Met een rijk gevulde rugzak sta ik je terzijde op weg naar een stralende, bewustere jij. Jouw pure zijn, jouw ziel, mag steeds meer naar voren komen.

Ik beschik over een rijk kleurenpalet als het gaat om methodes en oefeningen die ik in kan zetten tijdens een sessie. Met mijn intuïtie reik ik juist dat aan wat jij nodig hebt. Er is altijd wel een manier die aansluit.

Met slechts 3-5 afspraken klaar

Omdat we op wezenlijk niveau werken, komen we meestal bij het eerste gesprek al gelijk bij de kern. Vandaar dat de meeste mensen bij mij voldoende hebben aan 3 tot 5 sessies. Dat is ook mijn streven. Een kernachtige boost en dan zelf weer verder. Zeker wanneer je kiest voor een Transformerende Reis.

Ik ga uit van de kracht van de persoon zelf en zal deze ook aanspreken, zodat je zo snel mogelijk weer volledig in je eigen kracht verder kan gaan. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid het traject langer voort te zetten of voor onderhoud eens in de zoveel tijd af te spreken.

Gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek

Het eerste gesprek is een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek en duurt ongeveer 20 minuten.

Een coachingsessie duurt één à anderhalf uur en een Transformerende Reis 3 uur. De sessies vinden plaats in in het uitgestrekte duingebied van Den Haag of een prachtige ruimte net buiten het centrum van Den Haag.

Je kunt kiezen uit de volgende begeleidingsvormen:

Een combinatie van bovenstaande opties is uiteraard ook mogelijk. Zo wordt 1:1 coaching regelmatig afgewisseld met wandelcoaching, meditatiebegeleiding of een Transformerende Reis.

Mail me gerust als je meer informatie wilt of vul hieronder het reactieformulier in. Onderaan deze pagina vind je de tarieven en hoe het werkt.

“Follow Your Soul, it knows the Way”

Wandelcoaching

Wat is er heerlijker dan in de natuur zijn en al je zorgen meegeven aan de wind…?

Vind je het fijn om in de natuur te zijn? In beweging te zijn, terwijl je in contact bent met de elementen? De wind door je haren en de altijd wisselende zinnenstrelende geuren?

Een dagelijkse dosis groen houdt je gezond en het is bovendien één van de beste manieren om te herstellen van dagelijkse (werk)stress. Groen laat je rustiger en dieper ademen. Je hartslag en bloeddruk gaan omlaag en stress wordt op die manier afgevoerd uit je lichaam.

Inzichten door rust en beweging

Met wandelcoaching kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Je zet niet alleen je lichaam aan, maar ook je innerlijke systeem. Terwijl je tegelijkertijd tot rust komt en de woorden als vanzelf uit je mond stromen. En juist die combinatie maakt de weg vrij voor (nieuwe) inzichten.

Let nature be your teacher

De natuur assisteert daar op voortreffelijke en ‘natuurlijke’ wijze in en reikt vaak juist dat aan wat nodig is om tot inzicht te komen. Zo hanteer ik de symboliek uit de natuur regelmatig als instrument tijdens een sessie.

We zitten al zoveel

Meer en meer wordt aangetoond hoe schadelijk het is om zoveel te zitten. “Zitten is het nieuwe roken.” Zowel het bewegen als het buiten zijn halen je uit de sleur van je dagelijkse patronen. We zitten al zoveel. Laten we in beweging komen en ons tegoed doen aan het natuurschoon van het prachtige duingebied en het strand langs de Laan van Poot!

 

 

 

 

 

1:1 coaching in praktijk

Ben je liever in de veilige setting van een praktijk? Heb je liever rustige kaders, waardoor je beter de diepte in kan duiken? De volledige focus naar binnen richten, afgesloten van externe prikkels?

In een prettige, rustige praktijkruimte net buiten het centrum van Den Haag gaan we met elkaar in gesprek.

Zelf ontdekken, gedachten ordenen, datgene vinden wat je werkelijk wilt. En dat in een veilige en overzichtelijke setting, zonder afleiding, anderen en externe prikkels.

Werkvormen, als tekenen en opstellingen, kunnen makkelijk worden ingezet, zonder gestoord te worden of onderhevig te zijn aan weersinvloeden.

 

 

 

Edith Brook

Wat ik persoonlijk heb ervaren, is o.a. dat ik er gewoon mag zijn.

Mooie vrouwen ontmoet tijdens de “Power Circle”. Een aantal kernwoorden waarmee ik de bijeenkomst zou willen omschrijven, is: openhartig, vertrouwen, moed, kracht, warm en intens. Wat ik persoonlijk heb ervaren, is o.a. dat ik er gewoon mag zijn. Die kwam echt binnen. En dat ieder zijn eigen pad/passie/kracht heeft en die met behulp van de veiligheid en begeleiding in de groep een kans heeft om die te ontdekken en/of vorm te geven.

Wat de naam al zegt, Army of Love, kon ik terugzien in de manier waarop Anna en Mordechai hun trainingen geven.

Ze wisselen elkaar gemakkelijk af in het leiden van de groep, ze vullen elkaar aan, laten elkaar uitpraten en ze laten ook iedereen zijn eigen manier van doen toepassen. Ik zie bezieling in hun nauwkeurigheid hoe ze een training vorm geven, een duidelijke structuur vastleggen, hoe ze naar mensen luisteren, hoe ze op vragen ingaan.

De mails aan de leden van Army of Love zijn telkens correct geschreven, helder qua informatie en laten zien dat je je altijd actief kunt inbrengen bij hen. In al hun doen komt naar voren dat ze vreedzaam voor onze rechten instaan. Ze helpen ons als twee grote voorbeelden en kartrekkers, om vreedzaam en liefdevol recht te blijven staan. ❤

Verena Conzett

“De vragen liggen buiten, de antwoorden liggen binnen. Je hoeft slechts de reis te starten.”

Transformerende Reis

Not all who wander are lost

* Wil je voor eens en voor altijd afrekenen met ontkrachtende patronen?
* En wil je daar voedende en opbouwende gewoontes voor in de plaats stellen?
* Heb je fysieke klachten en ben je benieuwd of daar een emotionele component aan zit?
* Lijkt het alsof je soms geen grip kunt krijgen op je manier van reageren?
* Wil je een methode leren die je voor de rest van je leven zelf in kunt zetten bij uitdagingen?
* Zou je blijvend bevrijd willen zijn van blokkades?

Is tenminste één punt op jou van toepassing, dan zou een Transformerende Reis iets voor jou kunnen zijn. Voor mij de meest krachtige en allesomvattende methode die ik heb mogen ervaren. In deze vorm heb ik namelijk alle krachtige aspecten uit de verschillende stromingen die ik heb onderzocht en ervaren bij elkaar gebracht, waarbij De Helende Reis/The Journey een belangrijke basis vormt.

Het is een praktische en eenvoudige methode om door zelfonderzoek naar de emotionele kern van een probleem te gaan. De Transformerende Reis richt zich op de onderliggende oorzaak van een ziekte of klacht – fysiek dan wel emotioneel – en niet op de ziekte of klacht zelf, waardoor er een wezenlijke en blijvende transformatie ervaren kan worden.

Bij deze inspirerende en effectieve methode maak je onder begeleiding een diepgaande en uitermate helende innerlijke reis. Je wordt door de emotionele lagen geleid of naar een plek in je systeem die aandacht vraagt. Tot aan je diepste wezen – je bron – zodat je die weer bewust kunt ervaren wie en wat je bent en van daaruit op kunt bouwen.

Deze reis naar binnen brengt je in contact met je eigen innerlijke wijsheid en geeft je inzichten en antwoorden over zaken uit het verleden of uitdagingen die nu in je leven spelen. Hiermee krijg je niet alleen informatie over wat er werkelijk speelt, maar er wordt daadwerkelijk een transformatie in gang gezet.

Ook kan het zijn dat er een korte massage of healing gewenst is. Dit zal altijd in overleg plaatsvinden en zal onderdeel zijn van de afspraak.

Een Transformerende Reis duurt normaal gesproken zo’n 3 uur, inclusief voor- en nagesprek.

“Wanneer wordt gezegd wat wordt bedoeld en wordt bedoeld wat wordt gezegd, blijft de liefde behouden.”

Systeemcoaching

No mud, no lotus

Steeds weer om dezelfde dingen ruzie? Heb je het gevoel in cirkeltjes te draaien? Heb je wrijving met collega’s of je baas? Of een stroef contact met je kind/ouder ondanks de enorme liefde? Wil je voorgoed de patronen doorbreken waar je vaak ongemerkt inschiet?

Juist met degenen die je zo liefhebt of met wie je op dagelijkse basis te maken krijgt, kan het contact knellen. Je omgeving spiegelt als het ware jouw innerlijke wereld en triggert zo reacties. Daardoor komen in vooral (nabije) relaties/systemen vaak ondermijnende patronen tot uiting. De systemen onderzoeken waarvan je deel uitmaakt, is daarom een zeer krachtige, helpende en helende manier om naar jezelf te kijken en jezelf te ontwikkelen.

Wanneer er licht wordt geworpen op deze patronen, word je in staat gesteld ze uit te werken en te doorbreken. Voorgoed. Boosheid, frustratie, verdriet, pijn, teleurstelling enz. binnen de contacten die je hebt, zullen verdwijnen of minder worden. Je zult weer ruimte krijgen elkaars schoonheid te zien en er (belangeloos) voor elkaar te zijn.

Binnen de veilige setting kijken we naar waar het knelt en welke mechanismen actief zijn. Vanuit mijn systeem theoretische en systemische achtergrond neem ik het complete systeem in ogenschouw en ga ik ervan uit dat iedere schakel van toegevoegde waarde is. Ik benader het gehele systeem met respect. Doorgaans krijg ik erg snel zicht op het actieve mechanisme en ik zal je vervolgens liefdevol en op jouw tempo naar dit inzicht begeleiden.

Verbeter (liefdes)relatie door systeemcoaching

“Meditation is a way for nourishing and blossoming the divine within you.”

Meditatiebegeleiding

You should sit for 20 minutes a day, unless your too busy, then sit for an hour

Voel je onrust in je systeem? Drukte in je hoofd? Is ‘tijd’ eerder je vijand dan je vriend? Zijn er zorgen die je steeds maar bezighouden? Heb je moeite met prioriteiten stellen?

Bij meditatie denken we al gauw aan urenlang stilzitten en aan niets denken. Maar er zijn vele soorten meditatie.

Samen met jou kijken we waar de behoefte van dat moment ligt en hoe we daar het beste in kunnen voorzien. Meer en meer laat ik me leiden door wat het moment met zich meebrengt en mogen we ervaren dat we geleid worden. 

Afstemming op datgene dat wezenlijk ís, leidt ons hoe dan ook naar datgene wat wézenlijk is. 

 

 

The greatest healing
therapy is love
.”

Healing

Uw geloof heeft u genezen

Ervaar je spanningen in je lichaam? Heb je klachten of pijnen die steeds terugkeren? Heb je sociaal-emotionele uitdagingen? En wil je daar op een dieper niveau naar kijken? Heb je het gevoel dat je energie geblokkeerd is? Wil je graag weer in balans komen?

Goddelijke liefde geneest alles. Daar ben ik van overtuigd. En daar waar geen liefde is, is er ruimte voor angsten, onzekerheid, boosheid, verdriet, frustratie enzovoorts. Dan ontstaan er (pijnlijke) leermomenten, uitdagingen en wrijvingen, die op hun beurt weer uit kunnen monden in fysieke en/of geestelijke klachten. Het is de afwezigheid van liefde die ervoor zorgt dat we uit balans raken.

Het uitnodigen van de liefde is dan ook het medicijn. En daar help ik je graag bij. Wanneer ik werk met helende energie, dan stem ik mij af op de hoogste bron en centrum en laat ik datgene gebeuren wat mag en wil gebeuren. Het is niet ik die iets doet, maar het is de bron van liefde die heling teweegbrengt.

Je zit of ligt rustig op een veilige plek en na afstemming volgen mijn handen de Goddelijke stroom. Het kan zijn dat er tijdens een healingsessie ook informatie in woorden naar voren komt, die gedeeld mag worden. Of dat zich cryptische beelden aandienen die voor jou van betekenis zijn. Vaak wordt ervaren dat er een gevoel van lichtheid, liefde, vrede, opluchting, ontspanning over iemand komt. Ook kan het zijn dat een klacht vrijwel direct verdwijnt.

Hoewel ik mijzelf zoveel mogelijk open voor de Goddelijke liefde en wijsheid, blijf ik een mens van vlees en bloed, met een ego, en zijn er dus momenten dat ik me beter of juist minder goed kan afstemmen. Daarom is iedere sessie anders en daarmee het effect ook.

Dit hangt overigens niet alleen van mij af, maar ook van degene met wie ik werk. De mate van overgave, geloof in de effectiviteit en openheid voor wat zich aandient, spelen hierin ook een belangrijke rol. Juist omdat dit zovele variabelen kent en omdat ik werk met de Goddelijke bron, accepteer ik uitsluitend vrijwillige bijdragen aan het einde van een afspraak. Heeft de healing het gewenste effect bereikt? Dan ben je welkom daar een voor jou kloppende vergoeding voor te geven. Een uitwisseling is ook welkom. 

 

“Niemand heeft een coach nodig, iedereen kan er één gebruiken.”

Hoe werkt het?

Je kan gelijk je eerste afspraak plannen of beginnen met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek van 20 minuten.

Ga je voor het oriëntatiegesprek, dan kan ik het uur erna voor je reserveren, zodat je desgewenst direct kunt beginnen.

Alle coachingafspraken duren een uur tot anderhalf uur.
Een Transformerende Reis duurt 3 uur.

Tarieven

Oriëntatiegesprek 20 min Gratis
Tussentijdse ondersteuning (fair use) n.v.t. Gratis
Soulcoaching (1:1) 1-1,5 uur € 77,-
Wandelcoaching (1:1) 1-1,5 uur € 77,-
Systeemcoaching (1:1) 1-1,5 uur € 77,-
Pakket 3x Soul-, Wandel- en/of Systeemcoaching (1:1) 3-4,5 uur € 207,-*
Systeemcoaching (va. 2 personen) 1,5 uur € 97,-
Pakket 3x Systeemcoaching (va. 2 personen) 4,5 uur € 257,-*
Transformerende Reis 3 uur € 177,-
Pakket 3x Transformerende Reis 9 uur € 477,-*
Meditatiebegeleiding 1-1,5 uur € 47,-

 

*Pakketten dienen ineens en vooraf betaald te worden.

Prijzen zijn voor particulieren en inclusief BTW.
Graag contant of met een QR-code betalen.
Neem voor zakelijke trajecten contact met ons op.

Vergoedingstips

– Veel werkgevers vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket of vanuit het opleidingsbudget.
– Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting.
– Bij een aanvullende zorgverzekering met een uitgebreide dekking kan je een verzoek indienen en zo je verzekeraar om coulance vragen. Steeds meer verzekeraars komen daaraan tegemoet. In een basisverzekering wordt coaching niet vergoed.

“Een sleutel tot geluk is
liever je geld uitgeven aan belevingen dan aan bezittingen.”

Over Anna

“Be the change you want to see in the world”

Het is mijn vurige wens jou licht, levendig en in alle opzichten gezond en krachtig te zien, zodat je niet anders kan dan je volledige potentieel verwezenlijken!

Om dat te bereiken zet ik me met name in op de gebieden gezin&relaties, innerlijke&spirituele groei en voeding&gezondheid.

Vanuit mijn brede achtergrond op het gebied van coaching, healing, reading, innerlijke ontwikkeling heb ik een breed palet om uit te kiezen. Zo ben ik opgeleid  tot healer, reader, coach, counselor, heb ik me verdiept in regressie, De Helende Reis, diverse meditatietechnieken enz.

Sleutelwoorden zijn voor mij: bewustzijn, acceptatie, verbinding, liefde.

Deze vier woorden zullen altijd aan de basis liggen van mijn handelen. In alles wat ik doe, streef ik naar een groter bewustzijn, meer acceptatie, diepere verbinding en oprechte liefde.  Ik wil daadwerkelijk die verandering zijn, die ik wens te zien in de wereld. En elke verandering begint met bewustzijn. Of liever gezegd: bewust zijn.

Doorgaans typeren mensen mij ook met die woorden. Daarnaast worden ook termen gebruikt als rustig, open, liefdevol, krachtig, vrolijk, niet oordelend, puur, ambitieus, intelligent, in het moment, intuïtief en met een diep vertrouwen.

Mensen voelen zich buitengewoon snel op hun gemak bij mij en vertrouwen mij hun diepste geheimen toe. Ik voel me daar zeer bevoorrecht door en ga daar uitermate zorgvuldig mee om. Ik hou van dingen die meerwaarde hebben, zinvol zijn.

Elke dag ben ik dankbaar voor alles wat mijn leven heeft verrijkt. Ik heb de kans gekregen mijn ruwe diamant flink te polijsten.

Opleidingen, cursussen en achtergrond in een notendop:

Coaching & Counselling – Jeugd en gezinsspecialisatie – The Journey-opleiding – Systeem theoretische coaching – Systemisch werk – Yucel methode – Innerlijk energiemanagement en Intuïtieve ontwikkeling –  Reading – Healing  – Vipassana – Regressie – Trainer Hormoonfactor – Orthomoleculair Afslankconsulente – Interne opleiding Weight Watcher Coach – Verschillende schrijfworkshops – Koudetraining – de nodige workshops, lezingen en boeken gerelateerd aan gezonde voeding, leefstijl en nog veel en veel meer. Je bent nooit te oud om te leren.

Al met al kan ik je dus met een rijk gevulde rugzak terzijde staan in de uitdaging naar een stralende jij.

Een paar jaar geleden verscheen mijn boek ‘Het Nieuwe Eten’. Daarin combineer ik gluten-, suiker- en koemelkvrij met vegetarisch, zuiver en Hormoonfactorproof eten. Het boek bevat dan ook 360+ recepten.
Ook kaart ik de massale verslaving aan prefab-food aan, heb ik een afkickprogramma opgenomen en nodig ik je uit tot het (weer) contact maken met je lichaam en al haar noden en wijze signalen.
Dé weg naar een blijvend gezondere leefstijl!

(Binnenkort via deze site verkrijgbaar!)

Ik ben moeder van twee geweldige meiden en levenspartner van een geweldige man (Mordechaï Krispijn).

Wanneer jij werkelijk wilt transformeren, lichter wilt worden, jezelf in de spiegel durft aan te kijken, gezonder, heler, completer en bewuster wilt worden, neem dan contact met mij op!

Hopelijk tot ziens,

Anna Zeven

 

Ben jij ook klaar voor een nieuwe, vrijere jij?

Ik wandel graag een stukje met je mee!

Of je nou kiest voor een wandelcoachingsessie, liever de rust van de praktijk opzoekt of een innerlijke reis maakt, ik voel me vereerd een stukje met je samen op te mogen lopen.

Heb je nog vragen? Wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet en neem contact met me op.