Over de oprichters.

morry

Mordechaï Krispijn

Mijn naam is Mordechaï Krispijn.

Vader van drie kinderen, reiziger, levensgenieter en inmiddels ook vrijheidsidealist.

Tot 16 maart 2020 was ik full time ondernemer in de danswereld en de vitamine-industrie. Net als bij velen kreeg ook mijn leven een totaal andere wending toen ik ontdekte dat niet alles is wat het lijkt. Zonder meteen over te gaan tot aannames deed ik persoonlijk duizenden uren onderzoek en kon niet anders concluderen dan dat noch politici, noch de media ons het hele verhaal vertellen.

Op zoek naar de waarheid stond ik samen met Willem Engel, Jeroen Pols en Anna Zeven aan het begin van de opbouw van de organisatie Viruswaarheid. Toen mij in augustus 2020 werd gevraagd om een politieke partij op te richten en mee te doen als kandidaat voor de kieslijst van de politieke partij Lijst30 (voorheen VSN), ben ik dat avontuur aangegaan met de ambitie het systeem van binnenuit te veranderen. Er werden geen zetels gehaald. Wel werden er vele lessen geleerd.

Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat wij voor de meest uitdagende en vooral meest bijzondere tijden staan in de geschiedenis. Persoonlijk voel ik dat wij op een bepaald niveau hiervoor hebben gekozen en dat deze periode nodig is om tot een betere en mooiere wereld te komen. Het is aan eenieder van ons die rol te spelen die het best bij hem/haar past.

Weet dat er geen leger klaar staat om jou te redden. JIJ bent die redding. En samen met gelijkgestemden bouwen wij een nieuwe wereld.

Ik wens je een prachtige reis.

morry

Anna Zeven

Ja, Anna Zeven is mijn echte naam…

Door mijn omgeving word ik al jaren als rasidealist gezien. En daar herken ik me inmiddels ook wel in. Mijn grote passies zijn (de geuren, kleuren, geluiden van) de natuur, geestelijke voeding tot me nemen, creatief zijn in de keuken, kunst, cultuur, schrijven, mijn medemens dienen en natuurlijk mijn twee grote schatten van dochters.

Sinds zo’n 18 jaar ben ik bevoorrecht dat ik in mijn praktijk mensen mag begeleiden bij bewustwordingsprocessen in de breedste zin van het woord. Bewuste voeding, bewust bewegen, innerlijke groei, spirituele groei, bewuste relaties aangaan, vergroenen en verduurzamen en natuurlijk mijn boek ‘Het Nieuwe Eten’. Verandering begint bij bewustwording.

Begin 2020 constateerde ik trots dat ik een zeer florerend eenmansbedrijf had opgebouwd en gaf ik workshops eetbare bloemstukken maken, trainingen, lezingen, 1:1 (wandel)sessies en innerlijke transformerende reizen. En toen kwam Corona….

Voor velen de meest uitdagende tijd van hun leven. Misschien wel de meest uitdagende tijd in de gehele menselijke geschiedenis. Een tijd waarin we allemaal bijzonder op de proef worden gesteld, maar ook uitgenodigd worden het beste van onszelf naar voren te brengen. Kanten van onszelf te ontdekken waar we tot dan toe geen weet van hadden. En zo belandde ik bij Viruswaarheid en even later in de politiek bij Lijst30 om opnieuw om nog meer samen te vallen met mijn missie.

Dankbaar voor deze bijzondere tijd, voor de verbinding met zoveel prachtige gelijkgestemde zielen en voor deze nieuwe stap: het samen met mijn grote liefde, Mordechaï, opzetten van een levende en liefdevolle beweging.

Mag ik jou uitnodigen samen met ons de Army of Love te vormen?

Contactformulier

Naam

Army of Love
Postbus 211
2501 CE  Den Haag

Bankrekening NL98INGB0006985457 tnv Army of Love
KvK: 82733163
BTW nummer NL862583640B01