Je hebt hard gefietst naar je werk, komt met klotsende oksels aan en kan je daar niet opfrissen. Je voelt je de rest van de dag plakkerig en ongemakkelijk. Voor de zekerheid houd je je armen maar dicht tegen je lichaam aan.

Of je bent wat zenuwachtig voor een belangrijke afspraak of presentatie en het zweet breekt je uit, wat een indringende geur met zich meebrengt waar geen enkele deo tegenop gewassen is.

Nare lichaamsgeurtjes, een ongemakkelijk gevoel… Iedereen heeft er weleens last van.

Maar dat is nu verleden tijd!

Want deze geurtjes worden veroorzaakt door bacteriën. En die worden om zeep geholpen door deze speciale deodorant met het bijzondere ingrediënt, ozon.

Ozon? Dat is toch die laag in de lucht?

Correct! En ozon wordt ook vaak toegepast als reinigings- en ontsmettingsmiddel voor bijvoorbeeld auto’s, kantoren, ruimtes waar geschilderd is en aquaria.

Ozon is een natuurlijk gas dat bekend staat om zijn vermogen om o.a. bacteriën en schimmels te doden. Vandaar dat het jouw oksels 100% fris houdt. Ozon is die frisse geur die je ruikt na een onweersbui.

En nu is er dus geheel als eerste een deodorant met ozon op de Nederlandse markt!

Deze ozondeodorant bevat geen schadelijke aluminium of parabenen. Stoffen die vaak gevonden worden in reguliere deodorants.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat aluminium door de bloed-hersenbarrière kan dringen en mogelijk kan ziekten zoals Alzheimer en Parkinson kan veroorzaken.

Parabenen worden in verband gebracht met borstkanker*, eczeem en allergieën. En dit zijn slechts twee stoffen die in gewone deodorant wordt verwerkt.

Bottom line: dit wil je niet langer op je huid spuiten!

De ozondeodorant bevat daarentegen alleen natuurlijke ingrediënten. En is nog gezond ook.

Er zijn drie verschillende soorten ozondeodorant beschikbaar: Orange, Avocado en Neutraal.

Wil je zweetlucht écht geen kans geven, gebruik de deo dan in combinatie met ozonolie. Tenminste 48 uur gegarandeerde bescherming.

Deze ozonolie werkt bovendien uitstekend bij wondjes, jeuk, huidirritatie, wratjes en nog veel en veel meer.

Onze ozondeodorant en ozonolie zijn ontwikkeld door een klein familiebedrijfje in de Verenigde Staten en behoren tot de allerbeste in hun soort.

Zowel de deodorant als de olie is volledig biologisch en vrij van schadelijke chemicaliën of synthetische stoffen.

De deodorant is gemakkelijk te gebruiken: simpel aanbrengen op een droge huid na het douchen of baden en je bent klaar voor de dag. Het is veilig voor dagelijks gebruik en geschikt voor alle huidtypes.

Onze ozondeodorant is een innovatieve en duurzame oplossing voor geurproblemen. Dit is de deodorant van de toekomst!

Probeer het vandaag nog en voel je fris en zeker, vrij en ongeremd, zonder zorgen over gezondheidsrisico’s.