Dat koud douchen goed voor je is weet bijna iedereen. Maar waarom is het nou zo goed voor je? Wat gebeurt er met je lichaam en met je immuunsysteem? En hoe doe je dat dan, koud douchen?

Met onze Koud Douchen Challenge nemen wij je gedurende een week stap voor stap mee op dit koud water avontuur.

De eerste twee dagen starten wij met koud afdouchen. Daarbij sta je eerst onder de warme douche en ga je van warm naar koud aan het eind.

Vanaf de derde dag gaan we over op het volledig koud douchen, van begin tot eind.

  Een Boost voor je immuunsysteem

  Voordelen van koud douchen

   

  Het versterkt je immuunsysteem

  Het versterkt je mentale kracht

  Het verhoogt de hormoonproductie

  Het versterkt je autonoom zenuwstelsel

  Het is goed voor de bloedcirculatie

  Het verhoogt je energieniveau

  Het vermindert stress

  In de Community doe je het Samen

  De Koud Douchen Challenge vindt plaats in de Army of Love Community. Daar kan je in contact komen met gelijk gestemden en je kan daar alle Army of Love Trainingen vinden.

  Speciaal voor deze Challenge krijg je tijdelijk gratis toegang tot de Community zodat je daar mee kan doen met de challenge.

  Hoe werkt het? 

  Stap 1
  Maak een gratis account aan in de community via de volgende link:
  https://leden.armyoflove.nl/login. Heb je al een account in de Community? Dan hoef je niets te doen. Je krijgt automatisch toegang tot de Koud Douchen Challenge.

  Stap 2
  Ben je eenmaal ingelogd op de Community? Meld je dan aan voor de groep Koud Douchen Challenge in de Community. Die kan je HIER vinden. ​

  Stap 3
  Meld je aan voor de Koud Douchen Challenge. Dat heb je inmiddels gedaan.

  Stap 4
  Wij houden je via e-mail op de hoogte van de start.

  Inhoud Training

  • Introductie door Joren de Bruin
  • Wat kan je verwachten?
  • Hoe werkt het op je pc/laptop of mobiel
  • Kou is een keuze
  • Ademhaling
  • Het innerlijk besluit
  • Wim Hof ademhaling
  • Zoveel voordelen?
  • Extra mind tips
  • De zee in

  Missie en Visie

  Wij helpen mensen de oversteek te maken naar de Nieuwe Wereld. Dat doen wij door onze live seminars, online webinars en 1:1 coaching op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling, Mindset, Gezondheid en Ondernemerschap (Bovengeverschap).

  De Trainers

  morry

  Mordechaï (Morry) Krispijn is sinds 1996 succesvol ondernemer in de danswereld. Met Salsaventura organiseerde hij online en offline danslessen, bootcamps, feesten, festival en zelfs een eigen docentenopleiding op Ibiza.

  Volgens Mordechaï is het ondernemerschap een van de beste manieren om te leren eigen verantwoordelijkheid te nemen, te stoppen met klagen op anderen en datgene te doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

  “Als je doet wat je leuk vindt ben je geen dag meer aan het werk”.

  morry

  Anna Zeven bouwde een zeer florerend eenmansbedrijf op en navigeerde vele mensen richting een bewuster leven door het geven van workshops, trainingen, lezingen, 1:1 (wandel)sessies en innerlijke transformerende reizen. En toen kwam Corona….

  Voor velen de meest uitdagende tijd van hun leven. Zij ziet deze periode als een bijzondere tijd waarin we de unieke kans krijgen latent aanwezige kwaliteiten te ontdekken en onszelf opnieuw te positioneren. Maar dan vanuit het hart.

  No mud, no Lotus…