Power Circle

 

 

 

Lokaal  verbinden voor Powervrouwen

 

Voel jij ook zo de behoefte om met andere vrouwen samen te komen? Om te verbinden vanuit zachte maar oh zo sterke vrouwenkracht? En jezelf en de ander daarin te sterken?

We leven in een uitdagende tijd. Daarom is het extra belangrijk in je kracht te gaan staan en te verbinden met elkaar. Wij helpen je daar graag bij!

Door midden van bekrachtigende meditaties en oefeningen de kracht in jezelf ontdekken. Samen lachen, huilen, groeien, delen, dansen, zingen, verbinden. Samenzijn vanuit harmonie en acceptatie. Samen de kracht in onszelf opzoeken en delen.

Wij hebben als yoga-instructeur, Rode Tent hoedster, spreker, trainer, coach en meer ruime ervaring in het begeleiden van groepen en zorgen voor een liefdevolle en veilige setting.

Dus voel je welkom om mee te doen aan de Power Circle! Een plek waar je met al je vrouwzijn gevierd wordt en als een leeuwin vandaan komt.

Wat is precies een Power Circle?
Een power Circle is een plek waar vrouwen samenkomen om op te laden, maar ook juist om te ontladen. Elkaar te inspireren, kennis en ervaringen met elkaar te delen en bekrachtigende meditaties en oefeningen te doen. Een plek waar jij vrij bent om op wezenlijk niveau uit te wisselen over de meest uiteenlopende vlakken die elke vrouw aangaan.

Rustig ontspannen en vanuit jouw zijn zijn. Niets hoeft, wel subtiele uitdaging. Warme tinten, zachte kussens, verse kruidenthee en heerlijke hapjes om met elkaar te delen. Een plek waar vrouwen anders met elkaar omgaan, door in verbinding er voor elkaar te zijn. Samen, op een veilige en geborgen manier, de bijeenkomst dragen.

Wat behandelen we zoal?
Iedere bijeenkomst is gewijd aan een ander thema/onderwerp, maar het zal altijd iets zijn dat bij elke vrouw wel leeft. En we zorgen er steevast voor dat jij sterker de deur uitgaat, dan dat je binnenkwam.
We beginnen standaard met een moment om op onszelf af te stemmen. Deelrondes, meditatie en bekrachtigingsoefeningen uit alle windrichtingen zijn vaste onderdelen.

Voor wie?
Elke vrouw van elke cultuur, elke religieuze overtuiging, elke achtergrond, die in haar kracht wil komen, uit wil wisselen, wil verbinden, wil delen, wil geven en/of wil ontvangen, is welkom.

Wanneer en waar?
Kijk hiernaast wanneer en waar de volgende Power Circle bij jou in de buurt is. Wij blijven uitbreiden en hopen zo door het hele land Power Circles op te starten, zodat een heel netwerk van krachtige vrouwen ontstaat.

Komende Power Cirkels:

Power Circle 11 Mei Blija (Friesland)

♡ THEMA: Verbinding
Mindwalk-Natuur-Wildpluk
♡Voor wie: voor iedere vrouw

♡Wanneer: 11 mei 19.00-22.00.
♡Kosten: een donatie die kloppend voelt voor jou.
♡Meenemen: een vegetarisch/vegan hapje to share.
♡Waar: Blija
♡ Aanmelden via:info@ajanacoaching.nl

 

 

Wat neem je mee?
Vooral jij met je hele zijn. Daarnaast vragen we je om een lekker hapje mee te nemen om te delen. Liefst vegan, maar tenminste vegetarisch. Het enige ‘dieet’ waar alle vrouwen van alle achtergronden zonder innerlijk conflict van kunnen genieten. Eten verbindt. Er staat kruidenthee voor je klaar.

Kosten
Deze Power Circle is een dienst van vrouw tot vrouw. Wel staat er een potje waarin je je waardering in de vorm van een donatie kunt uiten. Zo dragen we met z’n allen de Power Circle en zorgen we voor het blijven bestaan ervan.

Wil jij in je zachte kracht komen, de leeuwin in jezelf laten ontwaken, geef je dan snel op voor de Power Circle!

Wij kijken uit naar je komst!

Namens alle Power Circle Holders,
een hartegroet,

Anna Zeven
Army of Love

Wij zetten ons fulltime in met onze trainingen, met onze acties en met het in kaart brengen en het delen van waardevolle initiatieven. 

Steun jij ons werk? Je helpt ons enorm met een bijdrage. Wij zijn ontzettend dankbaar voor elke donatie.