Even voorstellen! Nieuwe Power Circle Holder Delft!

Een dag na de vervolgtraining slaat deze dappere PowerVrouw gelijk haar vleugels uit en begint haar eigen Power Circle. Een fan van de Power Circles van het eerste uur. Ik geloof dat ze er geen één heeft gemist. Zij vond via een ingrijpende reis steeds meer verzachting in haar leven. Heel fijn om jouw zachte, welwillende, oprechte, begripvolle en liefdevolle energie te verwelkomen binnen ons lichtweb, Kitty. Jij gaat daarmee vele vrouwenharten raken! 

Lieve Allemaal,

Mijn naam is Kitty en bijdragen aan de missie van Anna om het lichtnetwerk voor vrouwen te verstevigen voelt voor mij als bijdragen aan mijn eigen missie. De missie om de zachte krachten van moeder aarde te koesteren door het verbinden van vrouwen via Power Circles mogelijk te maken.

Het verloop van mijn leven heeft mij getransformeerd van stijf, hard, sportief en levend vanuit mijn hoofd, naar meer soepel en in flow zijn. Ik heb innerlijk de reis van hoofd naar hart gemaakt en beweeg hierdoor gemakkelijker mee met hetgeen op mijn pad komt.

Mijn eigen korte maar hevige ziek zijn zo’n twee jaar geleden, ervaarde ik als een natuurlijke zuivering om innerlijk iets te helen. In de periode die volgde heb ik spirituele ervaringen en visioenen gehad. Ook ervaarde ik veel meer synchroniciteit. Er volgde een periode die mij dicht bij de bron bracht. Dit ervaarde ik via natuurwandelingen met een gids, wildplukken, en moestuinieren en oogst verwerken. Ook speelde ik ukelele en fluit, ik schilderde en danste.

Een rode draad door alles heen zijn beelden om moeder aarde te koesteren. Alles is op de aarde al zo perfect geregeld door God of een hogere hand die ik voor me zag. Ik ervaar veel begeleiding en wil dit ook verder uitdragen.

De tools die voor mij dienend zijn geweest en die ik graag inzet tijdens mijn Power Circles zijn meditatie, dansexpressie, intuïtief schilderen en muziek.

Resoneert mijn beknopte verhaal met jou, voel je herkenning of wil je simpelweg graag samenzijn met andere vrouwen en mediteren. Wil je jouw innerlijke kracht voelen en vrouwelijke energie delen met een lach en een traan!? Voel je van harte welkom!

Lieve groetjes,
Kitty

 

Naam: Kitty
Levensbezigheid: Dansen, schilderen, de aarde koesteren
Locatie Power Circle: Delft
Datum eerste Power Circle: zondag 27 maart van 16.00 – 19.30 uur (VOL)
Thema: Vreugde, Verbinding, Vriendschap
Aanmelden: mail naar FlowOfLoveNoW@gmail.com ovv Power Circle

Even voorstellen! Nieuwe Power Circle Holder Limburg!

Over PowerVrouwen gesproken… Deze dame runt een indrukwekkend bewustzijnscentrum in Limburg, waar ze veel mensen bereikt en hen de kans geeft zichzelf te worden. Zij heeft de bijzondere combinatie van liefdevol aanpakken, waardoor zij veel gedaan krijgt en steeds in verbinding blijft. Wil jij aangeraakt worden door haar inspirerende kracht om jezelf te verwezenlijken, dan zou ik zeker eens bij haar ‘op bezoek’ gaan!tje voor mij dat ik hier mensen met elkaar in verbinding kan brengen om samen te delen en te helen.

Mijn naam is Britta Wartenberg, geboren en getogen in (Oost) Duitsland.
Sinds bijna 20 jaar woon ik in Noord-Limburg, ben gelukkig getrouwd en moeder van twee prachtige kids.

Ik hou ontzettend van mijn werk als transformatietrainer en -therapeut (geregistreerd docent), als Feng Shui-expert en vooral als beheerder en drijvende kracht van Zentire, de ontmoet, ontdek en ontwikkelplek voor heling en bewustzijn.

Jaren geleden runde ik een kleine camping hier bij ons aan huis. Toen droomde ik er al van om op dit kleine stukje aarde een ontmoet-, ontdek en ontwikkelplek te creëren. Een plek waar mensen bij elkaar kunnen komen voor bewustwording, healing en persoonlijke groei.
Na een tijd van dromen, ontwerpen en uitvoeren gingen in 2018 de deuren van Zentire open.

Oh, wat voelt het heerlijk, dat ik hier al mijn passies samen kan brengen in een prachtig product. Het is een cadeautje voor mij dat ik hier mensen met elkaar in verbinding kan brengen om samen te delen en te helen.

Juist in deze turbulente tijd hebben wij mensen nodig die helemaal in hun kracht staan en hun dromen durven te leven. Met trots mag ik nu zeggen dat Zentire een plek is waar we mensen stimuleren hun waarheid te leven door hun blik te verruimen. Wij begeleiden en inspireren met onze trainingen, workshops en lezingen om nieuw te leren denken en voelen, jouw belemmeringen en oude overtuigingen te zien en te transformeren.

Ontzettend blij en dankbaar ben ik dat de Power Circle vanaf nu een onderdeel van onze activiteiten mag zijn. Onze Power Circles zijn voor vrouwen die samen willen verbinden, samen willen delen en helen. Het is een training van vrouwen voor vrouwen om weer in hun eigen kracht te komen en het leven te leiden dat je wenst.

Door onze vrouwenkracht weer helemaal te laten ontwaken, bundelen wij op wonderbaarlijke manier onze krachten en leveren een bijdrage aan het bouwen van de nieuwe aarde.

Met open hart en open mind. Je bent van harte welkom.

Naam: Britta Wartenberg
Beroep: Eigenares van Zentire, Transformatie trainer en therapeut
Locatie Power Circle: Noord-Limburg, Meterik/Horst aan de Maas
Datum eerste Power Circle: Zaterdag 19 maart van 16:00 tot 19:00
Thema: Ontwaken
Aanmelden: Graag email sturen naar info@zentire.nl