Reken af met de Kou – Challenge

Ben jij al klaar voor de kou?

In deze serie online video’s nemen wij je, gedurende tien weken (of sneller als jij dat wil), stap voor stap mee om de energierekening zo laag mogelijk te houden.

Je krijgt bergen tips over het (beter) leren omgaan met kou, kostenbesparing en nog veel meer. 

Ook krijg je gratis toegang tot de Koud Douchen Training!

Gedurende deze challenge slaan wij de armen ineen en delen wij gedurende tien afleveringen onze kennis en ervaring. 

De uitdaging is om gezamenlijk zo min mogelijk gas en electra te gebruiken waarbij dit ook nog eens een positief effect heeft op onze gezondheid.WAT ONTVANG JE ALS JE MEEDOET MET DE CHALLENGE?

*** Je ontvangt een groot aantal tips over verschillende manieren waarop je jouw rekening deze winter zo laag mogelijk houdt.

Misschien heb je het al gehoord maar Anna heeft al jaren een energierekening van maximaal € 15,- per maand. En ok, ze woont in een klein appartement, maar toch… ze doet iets waar jij misschien baat bij kan hebben. En of je nou klein woont of groot, het werkt.

*** Je krijgt toegang tot de uitgebreide presentatie van Anna en Mordechai met heel veel praktische tips en je krijgt toegang tot de tien online samenkomsten. 

*** Je krijgt toegang tot de online community waar je alle replays kan bekijken. Op die manier hoef je niets te missen voor het geval je een keer niet bij de online samenkomst kan zijn. 

*** Je ontvangt toegang tot de groep binnen de online community zodat je kan verbinden met gelijk gestemden.

*** De online community kan ook worden bekeken met een gratis app zodat je 24/7 vanaf waar en wanneer je maar wilt de trainingen kan bekijken.

*** Je krijgt gratis toegang tot de Koud Douchen Training!

Webinar: Reken af met kou challenge

Met liefdevolle groet,


Mordechaï Krispijn & Anna Zeven
Army of Love