WINTER IS COMING

Beste ,

WINTER IS COMING

Wybren van Haga riep in april 2021 al op tot burgerlijke ongehoorzaamheid . Gewoon stoppen met deze gekte. Het moment dat het grootste deel ‘nee’ zegt tegen testen, tegen mondkapjes en tegen vaccins, dan houdt het op. Dan stopt het.

En wat mij betreft hoeft helemaal niet iedereen ‘nee’ te zeggen. Waar het om gaat is dat mensen eerlijke en transparante informatie krijgen op basis waarvan mensen dan een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Niet een overheid die haar burgers manipuleert om voor een prikkie op vakantie te kunnen of haar instituties de gemeentes laat instrueren hoe zij jongeren moet aansturen op gedrag met campagnes als ‘Dat ik weer bij mijn oma langs kan’.

Volgens het RIVM zou 87% bereid zijn zich te laten vaccineren.

Hoe het komt dat zo’n groot deel bereid is mee te doen met dit massale medische experiment?

De meesten van ons leren van onze ouders en onze scholen twee dingen:
1. De overheid is te vertrouwen
2. We moeten anderen helpen

Nu gaat het met puntje 1 hard achteruit na de toeslagenaffaire, de gaswinning in Groningen, het liegen van Rutte, het intern demoniseren van Omzigt enz.

Daarnaast is ‘de overheid’ niet alleen de Tweede Kamer. De overheid bestaat uit meer dan zestienhonderd organisaties. Het afkeuren van al die organisaties is dan ook wat overdreven want er zijn natuurlijk ook heel veel hardwerkende, eerlijke ambtenaren.

Maar naast puntje 1 zit vooral puntje 2 diep in ons systeem geworteld: ‘wij moeten anderen helpen’. Wij zijn nu eenmaal aardige mensen en doen over het algemeen graag iets voor een ander. Veel mensen vinden dat ze daar lang niet altijd aan toekomen (vaak door drukte) maar zouden dat wel graag willen. Het vaccin kan dan een manier zijn om al die keren dat je er niet voor iemand anders kon zijn, in één keer te compenseren. Een soort offer voor de samenleving.

Heb je al gemerkt hoe sommigen mensen reageren op diegenen die ’niet meedoen’ ? Ik ben al meerdere keren weggezet voor aso, dom, crimineel en erger. En dat is niet vreemd met een minister van Volksgezondheid die zegt nul begrip te hebben voor mensen die zich niet willen laten vaccineren. Voorbeeld doet volgen.

En terwijl sommige media zich afvraagt of Marc Rutte en Hugo de Jonge ons goed door de Corona crisis hebben geloodst bereiden anderen zich inmiddels voor op de volgende crisis en ik denk heel terecht. Zoals Flavio Pasquino zei in een interview met Ongehoord Nederland: “Mensen denken dat het voorbij is, maar het moet nog beginnen”.

Mijn voorspelling is dat het nog erger wordt en dat wij ons zo goed mogelijk moeten voorbereiden op de volgende fase.

Winter is coming.

Want ja , wij zullen het toch echt zelf moeten gaan doen. Grotendeels los van het bestaande systeem.

MAAR HOE?

Gaat onze overheid het toestaan dat wij een eigen parallelle samenleving starten? Moet je in Nederland blijven of juist niet? En is Europa veilig genoeg?

Als je goed hebt opgelet is het offensief al begonnen.

Voor mij begint het met zo goed mogelijk in kaart brengen van de mogelijke scenario’s. Maandag 28 juni 2021 deel ik mijn persoonlijke scenario’s met jou in een gratis online seminar via zoom. Deze scenario’s gaan verder dan Corona alleen.

Er is slechts beperkt plaats dus wees er snel bij.

Met Liefdevolle groet,

Mordechaï Krispijn
Army of Love