Vorige week vertelde ik je over mijn verhoogde prostaatwaarden.

Allereerst, iedereen bedankt voor de super lieve, zorgzame en hoopgevende reacties.

Er kwamen prachtige tips binnen, waarvan je een deel kan vinden bij de reacties onderaan de blog.

Ook kwamen er vragen binnen. De meest gestelde vraag was ‘Wat doe jij nu op dagelijkse basis?’

In deze blog zal ik in grote lijnen mijn ochtendritueel met je delen, dat inmiddels is uitgegroeid tot een dagritueel. Je kan lezen wat ik dagelijks doe, wat ik inneem en hoeveel tijd dit ongeveer in beslag neemt. Het gaat dus om het Gerson-dieet, waar nog wat elementen aan toe zijn gevoegd.

Vanaf morgen, dinsdag 14 mei, kan je de eerste video’s van deze boeiende reis in onze online community bekijken. Daar ga ik veel uitgebreider in op achterliggende informatie, waardoor dit ‘ritueel’ tot stand kwam.

Belangrijk om te vermelden is dat je, mocht je ook op het punt staan om het roer 180 graden voor jezelf om te gooien, altijd eerst overleg pleegt met jouw eigen arts. Wat ik doe, is grotendeels aangepast op basis van alle medische testen die zijn uitgevoerd.

Ben je er klaar voor? Hier gaan we dan.

 • Ik begin met de Wim Hof ademhalingstechniek. Hiermee geef je jouw lichaam een flinke dosis zuurstof. Dat doe ik drie rondjes. Je kan daar alles online over vinden.
 • Ronde 1 suppletie, waaronder probiotica en pancreas.
 • Daarna is het tijd voor het koffieklysma. Door koffie in de darm te laten stromen, gaat de lever over tot het versneld aanmaken van glutathion. Deze krachtige antioxidant zorgt ervoor dat afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Je mag het koffieklysma volgens het Gerson-dieet niet doen zonder het drinken van vers, met een koude juicer gemaald, wortelsap. Na het klysma natuurlijk naar het toilet en douchen.
 • Na het douchen en aankleden maak ik vers wortelsap. Je neemt een kilo verse, biologische en liefst ook biodynamische, wortels. Die pers je met een slowjuicer, omdat een gewone juicer veel voedingsstoffen kapotmaakt door hitte die ontstaat tijdens dit proces. Je kan hier een appel en wat verse gember aan toevoegen.
 • Het ontbijt dat volgt, is havermoutpap op basis van water. Havermout is van nature glutenvrij, maar doordat het op dezelfde molens wordt gemalen als tarwe, wordt het besmet met gluten. Om er zeker van te zijn dat je glutenvrije havermout hebt, kan je het etiket raadplegen of op de glutenvrije afdeling kijken. Want het dieet is glutenvrij. Aan de pap kan je nog blauwe bessen, amandelen, walnoten, zaden enz. toevoegen.
 • Na het ontbijt is het de bedoeling dat je minimaal 30 minuten gaat wandelen. Daar kom ik niet altijd aan toe, waardoor ik dat soms verplaatst naar de avond.
 • Ronde 2 suppletie, waaronder magnesium, D3, C, Q10, Greens, Zink, Selenium, Quercetine, Nettle Root, Saw Palmetto, B12 en een 6-tal homeopathische druppels. Nogmaals, dit is mede bepaald door een groot aantal testen waarover ik meer deel in onze online community
 • In de middag een salade en een halve liter ozonwater, vermengd met zuurzak (ingevroren vanuit Suriname).
 • Na de lunch behandel ik mezelf met ozon door gedurende 15 minuten ozon via de oren mijn lichaam in te laten stromen.
 • In de avond de Hippocrates-soep.
 • Bij de avondmaaltijd volgt ronde 3 van de suppletie die grotendeels bestaat uit een herhaling van ronde 2.
 • Voor het slapengaan breng ik nog eens 300 ml ozon mijn lichaam in (rectaal).

Alles bij elkaar neemt het bovenstaande zo’n vier uur per dag (extra) in beslag.

Wil je meer weten over ozon? Meld je dan nu nog snel aan voor het webinar ‘De Kracht van Ozon’ van vanavond, maandag 13 mei 2024, om 20 uur.

Ik hoop dat je er iets aan hebt.

Heb jij zelf ook een ritueel en wil je dat met ons delen? Dat kan onderaan deze blog in de reacties.

En terwijl jouw bijdrage ervoor zorgt dat wij ons werk voort kunnen zetten, zijn wij, Anna en ik, van mening dat iedereen die dat nodig heeft, de beschikking moet kunnen krijgen over deze informatie. Mochten de betalingen een belemmering voor je zijn, stuur dan even een e-mail naar mordechai@armyoflove.nl. Dan vinden we samen een oplossing.

 

Voel je vrij om dit bericht te delen met gelijkgestemden of met een ieder die (ook) op zoek is naar gezondere manieren van genezen.